MOUNTAIN BIKE & FATBIKE TROTTINETTES

MOUNTAIN BIKE OF VTT & FATBIKE TROTINETTES

Waar: Ardennen: Ourthe, Maas, Amblève  of aan de Opaalkust Frankrijk. Meer info via Teambuilding PTC Rik +32 498 399 280.

ARDENNEN

Het ruige, heuvelachtige landschap van de Ardennen, met steile hellingen, rivierdalen, en dichte bossen met stromende beekjes, is bij uitstek geschikt voor een ontdekkingstocht per mountainbike. Ideaal voor een mountainbike weekend met vrienden of met je bedrijfspersoneel.

Wij stippelen tailor-made diverse routes voor jullie uit vanuit onze logementsbasis in de Maasvallei omgeving Dinant of Ourthevallei omgeving La Roche of de Amblèvevallei omgeving Stoumont.

ARD02

Heerlijk genieten op het ritme van je groep op de meest ontoegankelijke locaties. Zeker met voldoende rustpunten.

ARD03

Ten midden van een ongerepte natuur en overweldigende panorama’s

Trottinetten Down Hill of Trotinette Tout Terrain TTT

Een unieke ervaring, zeker in te lassen in je avonturen pakket. Ontdek downhill met de Fatbike Trottinettes een prachtige Ninglispo vallei. Over 7 km met een natuurlijk verval van 350m.

Het afdalingsparkoers bevindt zich tenmidden van een beboste omgeving. Ingesneden passages, hobbelig en avontuurlijk, op bepaalde plaatsen even doorheen een riviertje. Een heel leuke ervaring vol adrenaline en fun.

OPAALKUST FRANKRIJK

Maar ook aan de Opaalkust, zone Picardie zijn we operatief met de Mountain Bike. Een weidse zee-omgeving tussen de Somme en de Authie. Zee, duinen, dennebossen, en het prachtige hinterland.

Mountainbiken met wateroversteek, dwars door de Marquenterre, langs de Authie of de Somme, de Crotoy.

En ook Chasse au trésor per VTT

Een uniek belevingsweekend met je groep, totaal genieten. En niet prestatiegericht.

Ook hier hebben we voor jullie 2 excentrieke logementen.

 Voor: Bedrijven, Scholen, Verenigingen, Vrienden & Familie

Waar: Ourthe, Maas, Amblève en ook aan de Opaalkust Frankrijk